Amikor az embernek indul a repülője, minden perc számít. Ha igénybe veszi a mi repülőtéri transzfer szolgáltatásunkat, biztosítjuk arról, hogy időben odaér az ön számára kijelölt terminálhoz késés nélkül, így időben és kényelmesen elkészülhet indulás előtt, hogy nehogy valami fontos értéke otthon maradjon indulás előtt a kapkodásban.  Mi biztonságban eljuttatjuk önt, üzleti partnerét, barátját vagy akár a családját is a megfelelő helyre, hogy ön nyugodtan élvezhesse az utazás hátralevő részét.

Megéri igénybe venni a szolgáltatásunkat mert:

Időt spórolunk önnek. Az otthoni rohanás, a repülőtéri szenvedés, hogy eljusson a megfelelő terminálig megszűnik. Mi gyorsan, és biztonságban juttatjuk el indulásának helyszínére.
Nem kell a tömegközlekedéshez igazítania indulását, érkezését. Ha későn este érkezik meg repülőgépe, lehet, hogy csak reggel jutna haza. De mi éjjel nappal rendelkezésére állunk, ha felhívja a 24 órás diszpécser szolgálatunkat.
Nem kell az autója miatt aggódnia. A repülőtéri parkolóban hagyott autó csak stresszt jelent. Vajon minden értéket kivett belőle? Ott lesz még az autó amikor megérkezik? A mi szolgálatainkat igénybe véve ez a stressz a múlté!
Vigyázunk szeretteire! Ha valamelyik családtagja, barátja, esetleg üzleti partnere utazik önhöz, esetleg elutazik valahova, mi  biztonságban eljuttatjuk  a megfelelő helyre.
Szállítjuk a csomagjait! Autóinkba nagy mennyiségű csomag fér, akár több ember számára szükséges csomagot is tudunk szállítani.
Nem kell több autót hívnia! Autóink nagy utastérrel rendelkeznek, egyszerre akár 6 embert is tudunk szállítani, így az egész utazás során együtt maradhatnak.

Tarifa megállapodás szerint!
Szerződött partnereknek kedvezmény!

Leave a comment

Cím

3200 Gyöngyös Róbert Károly u. 23

Adószám – 18576535-1-10
Bankszámlaszám – 10400528-50526774-76531008

2020 ©Minden Jog Fenntartva